Uncategorized

Cizrnovo-pórkový krém

Budete potřebovat :
200 g cizrny v suchém stavu
2 středně velké cibule
olej
700 ml vody
sůl
pepř
špetku muškátového oříšku
1 pórek
1/2 ČL kurkumy

Postup:
Cizrnu den předem namočíte. Před vařením krému ji scedíte a propláchnete studenou vodou.
Drobně pokrájenou cibuli na troše oleje necháte lehce opéct. Přidáte cizrnu a hrubě nakrájený pórek. Asi minutu budete za stálého míchání opékat. Potom přidáte koření a vše zalijete vodou.
Polévku přivedete k varu a necháte pomalu vařit. Když je cizrna měkká, vše důkladně rozmixujete na jemný krém.


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *